Wij laten
je niet
in de kou
staan!

Centrale verwarming installatie
Uw huis, uw verwarming

Er zijn zoveel manieren om uw huis warm te houden! Laat u dus niet zomaar wat over centrale verwarming aanpraten. Aardgas of stookolie? Condensatie- of conventionele ketels? Vloerwarming of radiatoren? Na vijftien jaar in de sector kent ABH bvba de voor- en nadelen van elke methode. Wij helpen u kiezen.

35% meer rendement

Hoe oud is uw verwarmingsketel? Meer dan 10 jaar? Dan gooit u nu geld het raam uit. Hoog tijd voor een nieuw toestel: moderne ketels verbruiken gemakkelijk tot 35% minder en u doet er het milieu een plezier mee. De uitstoot van schadelijke stoffen daalt tot een tiende.

Voor meer informatie: kijk op www.energiesparen.be.

Condensatie- of conventionele ketel

Een condensatieketel zet niet alleen uw brandstof om in warmte, maar haalt ook extra hitte uit de verbrandingsgassen. Zo bespaart u energie én geld. Én de overheid geeft u extra fiscale voordelen. Bovendien is de ketel in een handomdraai geïnstalleerd. Blijft u toch bij de klassieke verwarmingsketel? Overweeg dan zeker een nieuwer model. Ook hier heeft de techniek niet stilgestaan. Het rendement en de milieuvriendelijkheid zijn er de voorbije jaren sterk op vooruitgegaan.

Kies uw brandstof

De ketels die ABH bvba plaatst, werken op stookolie of aardgas. Beide brandstoffen hebben voordelen. Stookolie biedt duidelijkheid: u betaalt alleen de prijs voor een volle tank wanneer u ze nodig hebt, en geen maandelijks vast bedrag. En u houdt zelf in de gaten hoeveel u gebruikt. Bij aardgas hebt u lage installatiekosten en weinig onderhoud. U hebt geen opslagvat nodig en de ketel plaatst u uit het zicht, zoals op zolder of in de kelder.

Voor meer informatie: kijk op www.aardgas.be.

 

En wat dacht u van een wand- of vloerketel, vloerverwarming of radiatoren? En hebt u ooit al eens gedacht aan sierradiatoren? Laat ABH bvba, erkend Cerga-installateur, helpen bij uw keuze. Vraag uw gratis en vrijblijvende offerte.

Bekijk onze realisaties